Menu

:: L'EDUCACIÓ EN VALORS I PER A LES EMOCIONS, LA PROTAGONISTA D’OBRINT PORTES ! ::

El programa educatiu Obrint Portes ha esdevingut ja un clàssic entre les iniciatives de l’Ajuntament de Ciutadella per fer palesa la voluntat de la institució que sigui tota la ciutat qui eduqui. I que eduqui en els valors més preuats de la democràcia: la diversitat, la tolerància, la participació; però també en el respecte a l’altre, al medi ambient, a la cultura i al patrimoni.

I ho puc dir jo, qui, ja una mica allunyat de la meua tasca professional de mestre i orientador escolar, vaig seguir les primeres passes d’aquest excel·lent programa que, any rere any, amb constància i amb innovació permanent, ha ofert als centres educatius una ampla programació de tallers i activitats educatives.

Constància i innovació, aquests han estat, sense dubtes, els impulsos que han mantingut viu el programa i que han aconseguit l’ampla acceptació que ha tingut al llarg dels anys.

Gràcies als tècnics municipals que l’han fet possible, gràcies als professionals que els imparteixen i gràcies a educadors i educadores, mestres i professores i professors que incorporau al vostre quefer diari aquestes propostes educatives sempre pensant en els nostres infants, adolescents i joves.

Endavant i que tinguem tots un bon curs escolar.


Andreu Bosch Mesquida

Regidor d’Educació